Szurrogátas oldás

Szurrogátas oldás

Ez a kineziológiai oldások egy rendkívül különleges technikája. Azt jelenti, hogy egy ún. „helyettes”-en keresztül végezzük el az oldást, nem közvetlenül a klienssel dolgozunk, a kliensnek személyesen nem szükséges jelen lennie. A jelen lévő személy (szurrogát) karjain – izomtesztelés alkalmazásával – pontosan meghatározható a távol lévő személy érzelmi és fizikai állapota egy adott üggyel kapcsolatban. Ez azért lehetséges – mert ahogy Carl Gustav Jung felismerte – a tudatalatti az emberiség archetipikus mintáinak gyűjtőhelye.

Ezt a technikát alkalmazzuk:

Rólam

Gergely Judit Etel vagyok

Kineziológus természetgyógyász (One-Brain 3:1 Concept I-V. szint); Professzionális természetgyógyász és coach kineziológus© (Epigenetikus Kineziológia©; Rekonstrukciós Kineziológia©; Metabolikus Kineziológia© I.; Általános kineziológia); Biobalansz-Metavitalizáció kezelő (dr. Páruszova Natália módszere); AFT (Attractor Field Technic – Erőtér terápia) alkalmazó; Ringató masszőr; Colorado System©® I-IV., ESK 1-4 szintű kódoló; Colorado System Basic©® I-IV. szint nemzetközi mester tanár. Bach virágesszencia tanácsadó. Családi rendszer állítás vezető; Lámpás kártya alkalmazó.

Kapcsolati és Életvezetési Tanácsadó és Tréner© Relationship and Personal Life Counsellor and Trainer – RePELC©; Metabolikus Kineziológia© I. személyre szabott Életvezetési Analízis© tanácsadó (Képzeletjáték I. szint: Bábállítás/Figuraállítás; Képzeletjáték II. szint: Képállítás; Képzeletjáték III. szint: Divináció)

Hitvallásom

"Mindent másképp látsz az Élet szemüvegén át. A bajról kiderül, hogy jó, hogy van. A nehézségekről kiderül, hogy nem véletlenül vannak az életedben. A próbatételekről, hogy nevelnek, s erősebbé tesznek." (Müller Péter)

Gergely Judit Etel

Milyen típusú kineziológiai módszer közül választhatsz?

Metabolikus Kineziológia I. (online is)

„A METAB Életvezetési Analízis© segít abban, hogy megtaláljuk helyünket és feladatunkat az életben; átlássuk a sorsunkat uraló erőket, eseményeket, s feloldódjanak bennünk azok a blokkok, melyek akadályoznak mindebben.”

Rekonstrukciós
kineziológia (online is)

Elősegítjük a korlátaid átlépését, belső erőforrásaid aktivizálásával hozzásegít ahhoz, hogy megtaláld a megoldásokat, önbizalommal éld az életed.

Kineziológia - Generációs blokkok oldása (online is)

Személyi, életvezetési, problémamegoldási stresszredukciós coaching és tanácsadó módszer, melynek célja az életminőség, a közérzet javítása.

One Brain 3:1 – Három az egyben kineziológiai módszer

One Brain módszer a stressz kezelésének és a lelki egészség fenntartásának egyedülálló módja, mellyel felszabadulhatunk a múlt fájdalmainak nyomasztó hatása alól.

Tematikus oldástechnikák

Képzeld el azt az állapotot, mikor a válladat nyomó gondok egyszer csak leszakadnak rólad, és a reggeli napsütésben szabadon belekortyolsz a friss, üde levegőbe azzal a tudattal, hogy ma is érdemes volt felkelni.

Galéria

Időpontfoglalás, kapcsolatfelvétel

Kedves leendő Vendégem! Kérlek, vedd figyelembe az alábbiakat:

Fizetés személyes találkozás esetén készpénzben, vagy előre utalással, online alkalommal kizárólag előre utalással lehetséges. Megértésed köszönöm szépen!

Természetesen mindenkivel megtörténhet, hogy nem tud eljönni egy alkalomra. Ezért kérem, minél hamarabb szóljanak, ha a megbeszélt időpont nem lenne megfelelő. 24 órán belül (nem betegség miatt) lemondott alkalom esetén készenléti díjat számítok fel, ami az aktuális tanácsadás 50%-a, és a következő alkalomkor fizetendő.

Az oldalamon ismertetett szolgáltatások nem esnek a pszichológia, illetve a pszichoterápia körébe, továbbá nem gyógyítok. Csak mentálisan egészséges, pszichiátriai kezelés alatt nem álló, pszichoaktív szereket nem fogyasztó klienseket vállalok. Az első alkalommal feltérképezett ügy határozza meg, hogy szolgáltatásom alkalmas-e az Ön számára. Ahogyan minden más ezek is különböző módszerek a sok közül, ahogyan mindannyian mások vagyunk.